Põlva uus suurkauplus peaks valmima juba jõuludeks

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Esimese tööna alustasime kaubanduskeskuse alla jääva pinnase koorimist,» rääkis Embach Ehituse objektijuht Taavi Ustav, kes juhib aasta lõpuni uue hoone ehitustöid ja allhankijate tegevust.
«Esimese tööna alustasime kaubanduskeskuse alla jääva pinnase koorimist,» rääkis Embach Ehituse objektijuht Taavi Ustav, kes juhib aasta lõpuni uue hoone ehitustöid ja allhankijate tegevust. Foto: Tomi Saluveer / Lõuna-Eesti Postimees

Põlva tarbijate ühistu alustas esmaspäeval Põlvas ligikaudu viis miljonit eurot maksva Coop Maksimarketi ehitustöödega. Ringtee ja Jaama tänava nurgale kerkiv Põlvamaa suurim kaubanduskeskus on plaanis avada veel enne jõule.

«Meie peamine konkurentsivõimalus on saada lähiturult kätte Võru ja Tartu Maksimarketite tänased kliendid,» rääkis Põlva tarbijate ühistu juhatuse liige Kristo Anderson. Tema sõnul on keskuse äriplaanis tehtud turu kohta täpsed analüüsid. «Palju põlvakaid käib praegu Võrus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles