Valga loomade varjupaigas ootab uut kodu 12 koera

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga loomade varjupaik
Valga loomade varjupaik Foto: Jana Juhkam

Valga loomade varjupaigas ootab uut kodu 12 koera. Ühe väikese varjupaiga jaoks on neid väga palju. Eriti praegu, kui ilmad on jätkuvalt külmavõitu, kuid sooje siseruume kõigile ei jagu. Ehk leiad juuresolevaid pilte vaadates just endale sobiva looma, kellele kodu pakkuda.

Valga loomade varjupaik, Laatsi 11a, tel 529 9880, valga@varjupaik.ee, E-R kl 13–17, L kl 11–16, P suletud. 

Rohkem fotosid nendest koertest aadressil www.varjupaik.ee/varjupaigad/valga

MURZIK
MURZIK Foto: ANNE-LIIS MÄGI

MURZIK. Seitsmeaastane sõbralik ja truu isane koduvalvur, kes on harjunud elama ka toas, kus pahandusi ei tee ja peab hästi puhtust. Kaotas oma kodu omaniku surma tõttu. Vaktsineeritud ja kiibistatud.

PLUUO
PLUUO Foto: ANNE-LIIS MÄGI

PLUUTO. Nelja-aastane keskmist kasvu isane koer, kes sobib pereliikmeks eelkõige vanemale ja rahulikumale inimesele. Oma pere liikmeid hoiab väga, võõrastega valvas. Vaktsineeritud, kiibistatud ja kastreeritud.

VÄIKE MUKI
VÄIKE MUKI Foto: ANNE-LIIS MÄGI

VÄIKE MUKI. Kaheksa aasta vanune väike isane kutsu. Sõbralik ja rõõmsameelne tore seltsiline, kes kaotas oma kodu omaniku surma tõttu. Vaktsineeritud ja kiibistatud.

TUKS TAMBREST
TUKS TAMBREST Foto: Helle Raja

TUKS TAMBREST. Seitsmeaastane keskmist kasvu isane koer. Arglik, kuid sõbralik ja kannatlik. Hulkus sügisest saadik kodutuna Valga lähedal Tambre suvilarajoonis. Vaktsineeritud ja kiibistatud.

ANNABELLA
ANNABELLA Foto: ANNE-LIIS MÄGI

ANNABELLA. Kolmeaastane keskmisest veidi suuremat kasvu sõbralik emane koer. Rihma otsas jalutab kenasti, ilma rebimata. Kõigi inimestega väga sõbralik. Vaktsineeritud ja kiibistatud.

ROBI
ROBI Foto: Pille Sulev

ROBI. Seitsmeaastane terve ja tegus isane koer. Eakas omanik ei saanud oma lemmikut pidada oma halveneva tervise tõttu ja palus Robile otsida uue ja hea kodu. Robi on väga sõbralik, rahumeelse iseloomuga, on harjunud öösiti külma ilmaga elama toas. Kõigi inimestega, ka lastega väga sõbralik. Vaktsineeritud, kiibistatud ja kastreeritud.

NUPSIK
NUPSIK Foto: ANNE-LIIS MÄGI

NUPSIK. 18 aasta vanune väike isane koer. Sõbraliku ja rahuliku iseloomuga. Pime, ei kuule hästi, kuid oskab jalutada rihma otsas. Sobib ka kassidega peresse. Vaktsineeritud ja kiibistatud.

BENJAMIN
BENJAMIN Foto: Pille Sulev

BENJAMIN.  Seitsmeaastane saksa lambakoer. Rahuliku iseloomuga, heatahtlik, pereliikmetega sõbralik, kuid võõraste suhtes valvas. Oskab käsu peale istuda ja jalutab kenasti rihma otsas. Vaktsineeritud, kiibistatud ja kastreeritud.

STEFFI
STEFFI Foto: Andres Tamm

STEFFI. Viieaastane sõbralik koer, perelembene. Iseloomult tasakaalukas ja heatahtlik kutsu, kes sobib ka lastega peresse. Oskab jalutada rihma otsas, toas käitub rahulikult ja peab puhtust. Vaktsineeritud, kiibistatud ja steriliseeritud.

LIISBET
LIISBET Foto: ANNE-LIIS MÄGI

LIISBET.  2,5 aasta vanune emane koer. Sõbraliku iseloomu ja hea tervisega ning energiline. Liisbetile meeldivad kõik inimesed, valvuriks ta ei sobi, ikka sõbraks ja pereliikmeks. Lastega on väga sõbralik. Vaktsineeritud, kiibistatud ja steriliseeritud.

DRUŽOK
DRUŽOK Foto: Andres Tamm

DRUŽOK. 16 aasta vanune isane koer, keskmisest väiksemat kasvu. Ei kuule ega näe hästi, kuid muidu terve ja oskab jalutada rihma otsas. Vaktsineeritud, kiibistatud ja kastreeritud.

PONTU
PONTU Foto: Andres Tamm

PONTU. 13 aasta vanune isane koer. Rahuliku iseloomuga ja õpetatud sõber, kes oskab hästi jalutada rihma otsas, ilma rebimata. Vaktsineeritud ja kiibistatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles