Janika Lõiv heitles poodiumikoha eest

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janika Lõiv teenis võistlusel väärtuslikke reitingupunkte.
Janika Lõiv teenis võistlusel väärtuslikke reitingupunkte. Foto: Erakogu

Pühapäeval Hispaanias peetud võistlusel Gran Premio Ciudad De Valladolid De Btt (UCI C2) saavutas Valgamaalt Soorust pärit Janika Lõiv viienda koha. Veel viimase ringini võitles Eesti maastikurattur poodiumikoha nimel, ent pidi tunnistama seekord vastaste paremust.

Sõidu võitis kodupubliku ees sõitnud Rocio Del Alba Garcia Martinez. 21aastasel hispaanlannal kulus viieringilise võistluse läbimiseks tund ja 28 minutit. Teise ja kolmanda koha teenisid välja võitja kaasmaalased Claudia Galicia Cortina ja Elena Lloret Llinares.

«Valdav osa sõidust võistlesin koos venelanna Jekaterina Anošinaga poodiumi madalama astme nimel,» tunnistas Lõiv. «Kuigi tundus, et olime tagumistega piisava vahe sisse sõitnud, saime siiski üllatuse osaliseks, kui hispaanlanna järele jõudis ja kohe rünnates eest ära sõitis. Kahju, et nii läks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles