Seto küla tabas beebi- ja bändibuum

Arved Breidaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nedsaja Küla Bänd ehk Paul Hunt (vasakult), Toomas Valk ja Iisak Sulev Andreller on lisaks külapidudele, pulmadele ja sünnipäevadele esinenud mullusel festivalil Tallinn Music Week ja aasta varem võitnud Pärimusmuusika Aida korraldatud kapellide duelli.
Nedsaja Küla Bänd ehk Paul Hunt (vasakult), Toomas Valk ja Iisak Sulev Andreller on lisaks külapidudele, pulmadele ja sünnipäevadele esinenud mullusel festivalil Tallinn Music Week ja aasta varem võitnud Pärimusmuusika Aida korraldatud kapellide duelli. Foto: Arved Breidaks / Lõuna-Eesti Postimees

Kui mõnest Nedsaja küla majast või taluhoovist kostab pillimängu ja laulu, võite üsna kindlad olla, et käimas on mõne bändi või segakoori proov, sest küla tabanud beebibuumiga kaasnes selles Setomaa vallas bänditegemise buum.

Mulluse Seto Kuningriigi päeva sõjaväeparaadil võis Nedsaja küla «ülemjuhataja» Toomas Valk (34) uuele ülemsootskale uhkelt raporteerida, et Nedsajal on iive positiivne. Sestap on neil vajaduse korral vaenlase vastu välja panna «Vinguv vibuvägi» ja «Viljakusvägi», rääkimata sõjaväeorkestrist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles