Selguvad Valgamaa parimad grillijad

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullused Valgamaa meistrivõistlused grillimises
Mullused Valgamaa meistrivõistlused grillimises Foto: Arhiiv/Valgamaalane

Täna toimub Valgas, muuseumi hoovis, maakondlik toiduvalmistamise suurvõistlus Valgamaa meistrivõistlused grillimises – Grillfest.

Teist aastat korraldatava võistluse platsile saabusid võistkonnad hommikul alates kella kaheksast ja kell 10 pidulikult avataval võistlusel osaleb kuni kümme võistkonda. Osalemine ja sissepääs on kõigile tasuta.

Rahvalikul grillimisvõistlusel võisteldakse kolmes voorus – Rakvere searibi, Talleggi kanafilee ja fantaasiaroa küpsetamises.

Võistlustöid hindavad Eesti Grilliliidu kohtunikud vastavalt rahvusvaheliselt tunnustatud metoodikale ja Eesti Grilliliidu võistluste reeglitele.

11. juunil Türi rannas ja lauluväljakul toimuvale üleriigilisele lõppvõistlusele pääsevad Valgamaa võistluselt lisaks pubktiarvestuses kolmele parimale ka Rakvere searibi, Talleggi kanafilee ja fantaasiavooru võitnud võistkonnad.

Valgamaa võistluse korraldavad Eesti Grilliliit ja Valga linnavalitsus.

Eesti Grilliliit on 2008. aastal asutatud rahvaorganisatsioon kuhu kuulub rohkem kui 300 grillihuvilist inimest ja ettevõtet.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles