Suusatajad tõmbasid sarjale joone alla

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mariel Merlii Pulles võitis oma vanuseklassis noortesarja ja tuli ka Eesti juunioride meistriks.
Mariel Merlii Pulles võitis oma vanuseklassis noortesarja ja tuli ka Eesti juunioride meistriks. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Laupäeval tõmmati Otepääl Tehvandi suusaradadel joon alla 2017/2018 hooaja Swedbank-Hawaii Express noortesarjale. Lisaks viimase, viienda etapi võitjatele, autasustati sarja kokkuvõtte parimaid.

N11 vanuseklassis olid lõunaeestlastest parimad Keiti Püvi Võru suusaklubist ning Elisa Villako spordiklubist Serviti. Sarja kokkuvõttes saavutas Püvi 72 suusaneiu hulgas tubli seitsmenda ning Villako kümnenda koha.

Sama vanuseklassi noormeestest oli 86 poisi konkurentsis ülekaalukas võitja Daniel Varikov Võru suusaklubist. Kokku noppis Daniel neli etapivõitu ning korra pidi noormees leppima ka teise kohaga. Terve hooaja tegi tublit tööd ka Karupesa Team suusataja Ralf Mae, lõpetades sarja tubli üheksanda kohaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles