Võrumaa mees võitis veteranide MMil kaks medalit

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti teatemeeskond, vasakul Janno Prants.
Eesti teatemeeskond, vasakul Janno Prants. Foto: Eesti Laskesuusatamise Föderatsioon

Soomes Kontiolahtis lõppenud veteranide maailmameistrivõistlustel laskesuusatamises võitis võrulane Janno Prants 10 kilomeetri individuaaldistantsil hõbemedali, andis teada Eesti Laskesuusatamise Föderatsioon.

M40 klassis võistelnud Prants eksis tiirudes neljal korral, kaotades liidrile +27,4. Maailmameistriks krooniti venelane Alexey Ponomarev. Pronksi sai kaela samuti Venemaa koondise esindaja Vadim Trefilov. M40 klassis oli eestlastest stardis veel Heiki Kanistik, kes täna 8. (+6.57,9; 0+4+1+3) ning Janno Pärt 13. (+8.39,4; 5+2+1+1).

M35 klassis sai Marek Parksepp 12,5 kilomeetri individuaaldistantsil 6. koha. Maailmameistriks krooniti venelane Nikolay Eliseev.

M35-44 klassis teenis Eesti meeskond (Janno Prants, Janno Pärt, Heiki Kanistik) aga 3×6 kilomeetri distantsil pronksmedali. Kulla võitis Venemaa Uljanovsk/Moskva meeskond ning hõbeda sai kaela Venemaa Siberi trio.

Kontiolahti MMi sprindis olid eestlased stardis nii M35 kui ka M40 klassis. Klassis M35 saavutas Marek Parksepp 6km sprindis 5. koha. Maailmameistriks krooniti venelane Andrey Makoveev (19.11,7; 1+0).

M40 klassis oli eestlasi rajal kolm: Janno Prants lõpetas 6km sprindi 5. positsioonil, Janno Pärt 6. ning Heiki Kanistik 7. kohaga. Kuldmedali sai kaela venelane Vadim Trefilov.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles