Jaanikeses võistlesid laskjad kahest riigist

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
24-25 märtsil kogunesid Valgamaale Jaanikese lasketiiru jahilaskespordi huvilised nii Eestist kui Lätist.
24-25 märtsil kogunesid Valgamaale Jaanikese lasketiiru jahilaskespordi huvilised nii Eestist kui Lätist. Foto: Jaanikese Jahinduse OÜ

24.--25. märtsil kogunesid Valgamaale Jaanikese lasketiiru jahilaskespordi huvilised nii Eestist kui Lätist, et panna proovile oma oskused Jaanikese karikavõistlusel.

Seekord võisteldi harjutustes VJM-4 ja JME-4. Kokku kogunes 51 laskurit. Kohal olid mitmed vanameistrid (Peeter Viil, Tiit Karp, Arvo Kivi), kui ka noort järelkasvu (Mait Mägi).

Heitlus oli pingeline kuigi juba võitluste esimestes vahetustes võistelnud Argo Saagpakk pani ette sellised tulemused (VJM-4 377 silma ja JME-4 379 silma), mida teised ei suutnud ületada.

Samas teised ja kolmandad kohad selgusid alles viimastes vahetustes. Juhtus veel ka selline asi, mida keegi kohalolijatest polnud enne näinud ega kuulnud. Nimelt harjutuses VJM-4 tuli teise koha saaja selgitada lisaseerijaga, kuna kahel laskuril, Mait Mägil ja Hillar Lootil, oli välja lastud 369 silma. Iseenesest poleks ju midagi hullu ennegi ju lastud võrdne arv silmi, kuid nendel kahel võistlejal oli 40 lasu peale ühepalju kordi tabatud 10-id, 9-id, 8-id ja 0-le. Seekordse lisaseeria laskmisel oli kindlama käe ja teravama silmaga Mägi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles