Raamatute müümine Ameerikas muutis mind ja mu maailmavaadet

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teisel suvel oli loo autoril võimalus töötada autoga. «Selleks oli Ford Explorer, mille kõrval olin nagu pisike sääsk,» nentis Laura Tillo.
Teisel suvel oli loo autoril võimalus töötada autoga. «Selleks oli Ford Explorer, mille kõrval olin nagu pisike sääsk,» nentis Laura Tillo. Foto: Erakogu

Viimased kaks suve olen käinud Ameerikas ukselt uksele hariduslikke raamatuid müümas. Neid inimesi, kes teisel pool ookeani niiviisi õpetlikke teoseid müüvad, on tegelikult päris palju. Eelmisel suvel sõitis Eestist USAsse kokku lausa 324 noort ning küllap neil kõigil oli ühine soov: end arendada.

Minu teekond algas juba esimesel ülikooliaastal, kui sain kõne tulevaselt mentorilt, kes kutsus mind infotunnile. Kuna ei teadnud Southwesterni programmist midagi, nõustusin kohale minema. Sain sealt ootamatult ägeda emotsiooni ning kaalusin programmi kandideerimist, kuigi alguses olin väga kahtleval seisukohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles