Abielupaar pani suletud koolimajas elu käima

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Allan Sarnit on töötanud aastaid Euroopas kaugsõidujuhina ja harrastanud töö kõrvalt mudellennundust. Jaanuari keskel avas mees Põlgaste koolimaja teisel korrusel automudelite võistlus- ja treeningukeskuse. Alaga tegeleb edukalt ka perepoeg Kaur Robin Sarnit.
Allan Sarnit on töötanud aastaid Euroopas kaugsõidujuhina ja harrastanud töö kõrvalt mudellennundust. Jaanuari keskel avas mees Põlgaste koolimaja teisel korrusel automudelite võistlus- ja treeningukeskuse. Alaga tegeleb edukalt ka perepoeg Kaur Robin Sarnit. Foto: Tomi Saluveer / Lõuna-Eesti Postimees

Helina ja Allan Sarnit panid aastaid tagasi uksed sulgenud Põlgaste koolimajas mõne kuuga elu käima. Helina avas esimesel korrusel pagariäri ja poe, abikaasa Allan aga korrus kõrgemal asuva noorte automudelispordi klubi.

Põlvast pärit Helina kolis Kanepi valda mehe kutsel. «Allan on Põlgaste juurtega, kolisime siia 13 aastat tagasi jaanipäeval ja sama aasta lõpus abiellusime,» rääkis naine, kes töötas enne Põlgastesse kolimist enam kui kaheksa aastat kondiitrina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles