Intervjuu: Kannapööre: otse pealinnast Põlvamaad arendama

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elupõline harjumaalane Aarne Leisalu tegi hiljuti tööelus kannapöörde ja hakkas juhtima Põlvamaa arenduskeskust. «Minu jaoks see vastuvoolu ujumine ei ole,» kommenteeris ta pealinnast lahkumist ja Põlvas töötamist.
Elupõline harjumaalane Aarne Leisalu tegi hiljuti tööelus kannapöörde ja hakkas juhtima Põlvamaa arenduskeskust. «Minu jaoks see vastuvoolu ujumine ei ole,» kommenteeris ta pealinnast lahkumist ja Põlvas töötamist. Foto: Maarius Suviste

Hiljuti pealinnast Põlvasse tööle tulnud põline harjumaalane, kuue lapse isa ja kuue vanaisa Aarne Leisalu otsis uut ja huvitavat väljakutset, ja leidiski selle. Temast sai Põlvamaa arenduskeskuse uus juht. «Siiamaani on küll põnev olnud,» ütles ta.

Miks te selle ameti vastu võtsite?

Mul on elus olnud mitu väljakutset ja toimetamisi küllaltki erinevatel aladel. Olen olnud näiteks nii teadusarendusettevõttes ja ülikoolides kui ka juhtinud info- ja konsultatsiooniettevõtteid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles