Serviti võttis revanši

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serviti väravavaht Eston Varusk pakkus korduskohtumises publikule imelisi tõrjeid
Serviti väravavaht Eston Varusk pakkus korduskohtumises publikule imelisi tõrjeid Foto: Helin Potter

Kui kuu aega tagasi katkestas Viljandi HC Põlva Serviti võitude seeria, siis korduskohtumises Serviti mulkidele võimalust ei andnud ning võitis 32 : 24.

«Hea mäng oli. Saime harjutada erinevaid kombinatsioone ja kõik said mänguaega. Kindlasti tegi meie elu kergemaks ka Rasmus Otsa puudumine vastase väravas. Kahjuks ei saa rahul olla kõigi mängijate panustamisega,» oli treener Kalmer Musting võidust hoolimata kriitiline.

Korduskohtumise väravaviskajad olid Sergii Ljubshenko ja Carl-Eric Uibo 4, Henri Hiiend, Ülljo Pihus, Kristjan Muuga ja Martin Grištšuk 3, Hendrik Varul, Raiko Rudissaar, Siivo Sokk ja Indrek Neeme 2, Sander Sarapuu, Roman Aizatullov, Anatoli Chezlov ja Mario Karuse 1 tabamusega.

Korduskohtumisega lõppes vaheturniir ning meistriliigas tuleb nüüd Servitil paus. Liidrikoht liigatabelis tagas meeskonnale otsepääsu poolfinaali, mille vastane selgub veerandfinaali paarist Coop Põlva ja HC Tallinna omavahelistest mängust.

Enne meistriliiga poolfinaale osaleb Põlva Serviti Balti liiga finaalturniiril 14.–15. aprillil Mesikäpa hallis, kus poolfinaalis kohtutakse sama poolfinaalivastasega eelmisest aastast – ZTR Zaparozyega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles