Tartumaal kadunud eakas naine leiti surnuna

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartumaal otsitakse kadunud Rosat.
Tartumaal otsitakse kadunud Rosat. Foto: Politsei

Tartumaal Ülenurmel kadunud 78-aastane naine leiti reedel surnuna.

Naise vägivallatundemärkideta surnukeha leidsid Porijõge kontrollinud päästjad, teatas PPA pressiesindaja. Surnukeha saadeti surma täpse põhjuse selgitamiseks lahangule.

Tartumaal Ülenurme alevikus Kaasiku tänaval korteris elanud Rosa oli naabrite kinnitusel veel kolmapäeva õhtul kodus, kuid kadus pärast seda.

„Sündmuskohal töötanud politseinikud kogusid lähedastelt, naabritelt, kohalikelt elanikelt ja teistelt infot, mille pinnalt selgitada, kuhu ja miks proua liikuda võis,“ rääkis Lõuna prefektuuri operatiivjuht Aleksander Naidis varem.

Otsinguala lõikudel otsisid kadunud naist politseinikud koos vabatahtlikega ning politsei teenistuskoer. Proua kodukoha lähistele jäävad alad vaadati üle droonilennul ning sealt omakorda kuni 2,5 kilomeetri kaugusele kammis maastiku läbi lennusalga kopterimeeskond.

„Ühe vihje kohaselt olla prouat 28. märtsi päeval nähtud Porijõe silla juures. Kopterimeeskond ning maastikul liikunud politseinikud ja vabatahtlikud uurisid sedagi piirkonda põhjalikult, kuid naist sealt ei leitud,“ nentis operatiivjuht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles