KORVPALL: Raplale kaotanud Valga jääb neljandaks

Arved Breidaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristaps Miglinieks
Kristaps Miglinieks Foto: Arved Breidaks / Lõuna-Eesti Postimees

Korvpalli Eesti meistriliiga laupäevases põnevusmängus kaotas Valga-Valka/Maks&Moorits Raplale 91:75 ning lõpetab põhihooaja ilmselt neljandal kohal.

Hooaja senist kulgu arvestades oli favoriidikoorem piirilinna meeskonnal, sest kolmest omavahelisest kohtumisest oli Valga-Valka sats võtnud kaks võitu. Ometi kulges esimene veerand kodumeeskonna juhtimisel, lõppedes 20:14 Rapla kasuks.

Teisel veerandil sai Valga meeskond ohjad enda kätte ning veerandivõit 18:23 jättis pooleajale minnes Valga-Valka meestele kõik võimalused mäng enda kasuks pöörata. Seda kolmandal veerandil tehtigi, võttes Rapla vastu 22 punkti võõrustajate 19 vastu.

Viimasele veerandajale mindi vastu piirilinna kahepunktises eduseisus, kuid Rapla meeskond tegi kohtumise finaalis midagi, mille vastu Lõuna-Eesti/Põhja-Läti meeskond oli võimetu, sest Rapla visatud 34 punktile oli piirilinna poistel vastu panna vaid 16 silma.

Võitjatest oli parim 20 punkti mees Nolan Cressler. Valga mõjukamad mehed olid 14 punktiga Kristaps Miglinieks ja Toms Leimanis.

Valga-Valka ja Rapla omavaheliste kohtumiste seis sel hooajal on nüüd viigis 2:2.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles