Graanulikoormaga veok sõitis kraavi

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õnnetus Valgamaal Ala külas
Õnnetus Valgamaal Ala külas Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Esmaspäeval kell 00.07 teatati häirekeskusele, et Tõrva vallas Ala külas on puidugraanuleid vedav veoauto kraavi sõitnud.

Veokijuht selgitas õnnetuspaigal politseile, et oli libedal teel oma raske masina üle kontrolli kaotanud ja seetõttu teelt välja paremale poole kraavi sõitnud. Külili kraavi paiskunud autorongi koormaks olid puidugraanulid, mis avarii tagajärjel haagisest välja paiskusid.

"Veoki roolis olnud mees pääses õnnetusest vigastusteta, ta oli kaine ja omab juhtimisõigust. Veoki ning selle haagise rehvid vastasid nõuetele," ütles politsei pressiesindaja Ragne Keisk.

Päästjad tagasid õnnetusse sattunud sõiduki tuleohutuse ning eemaldasid akult juhtmed. Maateeametile edastati kraavipervel ja sinna vajuda võiva auto kohta info ning ameti ülesandeks jäi organiseerida ohtliku veoautoga teelõigu märgistamine.

Veoauto kraavist välja saamine ning koorma kokku korjamine jäi sõidukit omava ettevõtte ülesandeks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles