Metsafirma saagis maha kohalikele armsa kaseallee (3)

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mahasaetud kaskede kõrval elav Priit Siimson ütles, et metsafirma oli temaga suheldes väga viisakas. See aga ei muuda asjaolu, et armsaks saanud endise ilmega alleed ei pruugi tema silmad enam näha.
Mahasaetud kaskede kõrval elav Priit Siimson ütles, et metsafirma oli temaga suheldes väga viisakas. See aga ei muuda asjaolu, et armsaks saanud endise ilmega alleed ei pruugi tema silmad enam näha. Foto: Tiit Loim / Lõuna-Eesti Postimees

Otepää vallas Kolli külas kõrgus aastakümneid tee ääres kaseallee, mis eelkõige kevadel ja suvel silmailu pakkus. Nüüd on sellest järel vaid kännud, kuna maa ära ostnud ettevõte saagis puud maha – firma esindaja sõnul kogemata.

Kaseallee ääristas Oona–Puka–Kõrepi teed Kolli külas Valga- ja Tartumaa piiri lähedal. Puud asusid maal, mis on käinud käest kätte. Viimati ostis puude all asuvad kinnistud ära OÜ Valga Puu. Paar nädalat tagasi saagis firma puud maha, jättes püsti vaid mõne üksiku kase.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles