Coop Põlva ei leidnud oma mängu

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andreas Rikken (viskel) rassis nii kaitses kui ründes ning oli Coop Põlva edukaim väravaviskaja.
Andreas Rikken (viskel) rassis nii kaitses kui ründes ning oli Coop Põlva edukaim väravaviskaja. Foto: Helin Potter

Coop Põlva ja HC Tallinn pidasid meistriliiga veerandfinaali esimese omavahelise kohtumise, kus Coop Põlval tuli vastu võtta kaotus 23 : 35. Veerandfinaali mänge peetakse ühe võistkonna kahe võiduni. Võitja kohtub poolfinaalis Põlva Servitiga.

«Ei olnud täna hea mäng. Vastane oli meist üle ning meile meie eksimusi ei andestanud. Kui väravavahid tegid enam-vähem võrdset tööd, siis kaitsemäng ja rünnakud ei kulgenud meil üldse soovide kohaselt,» võttis põlvalaste treener Kalmer Musting veerandfinaali esimese mängu kokku.

Juba mängu algusest peale oli tunda, et meeskond ei saa oma mängu käima. Kas oli see kodupubliku ootus ja lootus võidu järele või mingi muu põhjus, sellele ei osanudki keegi täpset vastust anda.

Musting arvas: «Vastane oli täna kiirem, füüsiliselt meist üle, eks see võis mõjutada noorte mängu. Lisaks osa meie mängijaid mängis kõvasti alla enda võimete. Korduskohtumisele minnakse võitlema ning lootma peab, et meeskond suudab veerandfinaali mängu veel kodupubliku ette tuua.»

Esimeses kohtumises panustasid väravatega 7 Coopi mängijat: Andreas Rikken 6, Alfred Timmo 5, Tõnis Kase, Mihkel Muld 4, Marken Järv 2, Markel Veiko ja Jaanus Peeter Rüütli 1 tabamusega.

Korduskohtumine Coop Põlva ja HC Tallinna vahel toimub juba neljapäeval Tallinnas Kalevi spordihallis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles