Räpina vald jätkab vana sümboolikaga

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ühinenud Räpina vald jätkab endise Räpina valla sümboolikaga. Pildil Räpina lipp.
Ühinenud Räpina vald jätkab endise Räpina valla sümboolikaga. Pildil Räpina lipp. Foto: Räpina vallavalitsus

Ühinenud Räpina valla uue sümboolika rahvahääletusel jäid endise Räpina valla sümboolika ja üks uutest konkursitöödest viiki. Vald otsustas jätkata endise valla lipu ja vapiga.
 

26. märtsist 1. aprillini läbi viidud Räpina valla sümboolika rahvaküsitlusest võttis osa 99 isikut. Konkursitööle „Mmeri“, mille autoriks on Liina Kald, andis poolthääle 13 isikut, konkursitööle „Metsa keskel“, mille autoriks on Maiu Vares, andis poolthääle 43 isikut ja endisele Räpina valla sümboolikale andis oma poolthääle samuti 43 isikut.

Hääletuse tulemusel jäid kaks sümboolika kavandit viigiseisu, seetõttu kutsus Räpina vallavalitsus kokku sümbolikavandite konkursi komisjoni, kes pika arupidamise tulemusena tegi vallavalitsusele ettepaneku võtta Räpina valla sümboolikana kasutusele endise Räpina valla sümboolika.

Vallavalitsus otsustas maksta konkursi „Räpina valla sümboolika“ auhinnafondist teise koha auhinna konkursitöö „Metsa keskel“ autorile ja kolmanda koha auhinna konkursitöö „Mmeri“ autorile.

Auhinnaraha ei saanud konkursi esimese koha sümboolikakavand, kuna nimetatud kavand on endise Räpina valla sümboolika.

Räpina vapp
Räpina vapp Foto: Räpina vallavalitsus
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles