Piltuudis: Põlva vallavolikogu esimees jäi autoga mutta kinni

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlva vallavolikogu esimees Igor Taro jäi autoga koduõuel mutta kinni.
Põlva vallavolikogu esimees Igor Taro jäi autoga koduõuel mutta kinni. Foto: Igor Taro

Põlva vallavolikogu esimees Igor Taro pääses täna hommikul napilt kodust tulema, kuna nii tema õu kui kruusatee olid mülkaks muutunud. Saadik juhib tähelepanu vajadusele teedesse rohkem raha suunata.
 

"Öösel kell kolm tuli auto viltuselt enne koduväravat jätta, hommikul kolm korda trossiga tõmbamist ja nüüd on lootus, et saan asfaldi poole startida," kirjutas Taro Facebooki-postituses täna hommikul.

"Üle kümne aasta juhtus, ühtäkki läks väga hulluks olukord. Isegi koolibuss ei sõida meie lõiku sel nädalal," lisas Taro, kes elab Setomaa vallas.

Kinni jäi ta valla teest meetri kaugusel. Parem polnud ka tee seisukord. "Hoidsin hinge kinni, kui sealt välja sõitsin. Kilomeetri jagu on kohati läbimatut mülgast."

Taro ütles, et eelnevatel aastatel on tee olukord väga hea olnud. See on tema sõnul näidanud, et suhteliselt väikese rahaga saab riik hajaajastuse teede olukorda parandada.

Riigil tuleks IRLi kuuluva Taro sõnul hajaasustuspiirkondade teedesse rohkem raha suunata. Ta tegi kriitikat ka tasuta ühistranspordi idee kohta maakonnaliinidel. „Räägime olukorrast, kus maa elanikul koolibuss ei saa sõita. Ma arvan, et see ei ole ainus lõik praegu Eestis, kus on kriitiline olukord. Et transport saaks üldse liikuda, on vaja riigil lahendada teatud baasprobleemid nende regioonide jaoks. Enne, kui hakata esimese maailma probleemidega tegelema, nagu pileti hind."

Igor Taro autost maha jäänud rööpad Setomaa vallas.
Igor Taro autost maha jäänud rööpad Setomaa vallas. Foto: Igor Taro
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles