Maanteemuuseumis tuleb võõraid kultuure tutvustav pärastlõuna (1)

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MTÜ Eesti Pagulasabi koostöös Eesti Maanteemuuseumiga ning Tartu Rahvusvahelise Majaga korraldab õpetliku pärastlõuna rändur Hendrik Relvega (pildil).
MTÜ Eesti Pagulasabi koostöös Eesti Maanteemuuseumiga ning Tartu Rahvusvahelise Majaga korraldab õpetliku pärastlõuna rändur Hendrik Relvega (pildil). Foto: Elmo Riig / Sakala

Sel laupäeval, 7. aprillil korraldab MTÜ Eesti Pagulasabi koostöös Eesti Maanteemuuseumiga ning Tartu Rahvusvahelise Majaga õpetliku pärastlõuna rändur Hendrik Relvega. Lisaks võtavad üritusest osa külalised Palestiinast ja Tadžikistanist, kes tutvustavad oma kultuure ning õpetavad Araabia ja Tadžiki tähestikus kirjutama.

Pärastlõuna algab kell 13:00 tasuta giidituuriga Eesti Maanteemuuseumis Põlvamaal Kanepi vallas.

Kell 14:00 räägib tuntud loodusmees, rändur ja kirjanik Hendrik Relve erinevate rahvaste teedest, sõiduvahenditest ja rändest.

Kell 15:00 avaneb muuseumi külastajatel võimalus saada tuttavaks külalistega Palestiinast ja Tadžikistanist.

Üritus on kõikidele huvilistele tasuta.

Rahvaste teede teemaline pärastlõuna toimub projekti “Saame tuttavaks!” raames. Projekti kaasrahastavad Euroopa Liit Varjupaiga-, Rände- ja Integratsioonifondi kaudu ning EV Siseministeerium.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles