Coop Põlvale jäi poolfinaaliuks suletuks

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Mulla (valges) kogemused ja vistatud 8 väravat aitasid korduskohtumisel noort meeskonda.
Mihkel Mulla (valges) kogemused ja vistatud 8 väravat aitasid korduskohtumisel noort meeskonda. Foto: Helin Potter

Meistriliiga veerandfinaali korduskohtumise mängupilt Coop Põlva ja HC Tallinna vahel erines tunduvalt teispäevasest mängust, kuid pingutustest hoolimata tuli Coop Põlval võtta vastu kaotus 24:29 (13:14).

“Tänane mäng oli parem. Muutsime oma kaitset. Panime Andreas Rikkeni Marko Slatinovski vastu ja tõstsime keskele Alfred Timmo ja Tõnis Kase. Selliselt saime kaitse paremini pidama. Ka oli tehnilist praaki võrreldes esimese mänguga vähem. Esimene poolaeg oli hea, oli võrdne mäng, vahepeal isegi juhtisime. Kannatasime vastase tempo ja jõulise mängu, kuid II poolajal lasime vastase minema. Jäime kuskil 40 minuti kandis 6 meetril visete realiseerimisel hätta, vastase väravavaht tõrjus järjest 4-5 meie viset ära, “kirjeldas Kalmer Musting korduskohtumist.

Meeskond tundis puudu Priit Jõksist, kes juba esimesel kohtumisel oli tõbine kuid korduskohtumiseks murdis haigus ta maha. Võistkonna koolinoortele oleks Jõksi kogemused lisaks Rikkeni ja Mihkel Mulla kogemustele kasuks tulnud.

Musting jätkas: “Võistkonna kõikumised said meile määravateks. Kord tõusevad esile ühed mängijad, siis teised, kuid mitte kõik mängijad korraga ei ole ühtlaselt heas hoos. Esimesel hooajal meistriliigas saime mängida esinelikus. Sel hooajal meil Serviti, Viljandi ja Kehra vastu meil veel jõudu polnud. Kuid põhjust rahulolematuseks ei ole. Ka täna olid poisid tublid, võitlesid. Vaatame, mis uus hooaeg toob!”

Põlva noorte pikk ja kogemuste rohke hooaeg on lõppenud. Esimesel hooajal meeste meistriliigas jõuti mängida tugevamas vaheturniiri grupis ning tagada endale pääs veerandfinaalidesse. Debüüthooajal tuli Coop Põlva meistriliigas 5. kohale.

Väravaid viskasid: Mihkel Muld 8, Alfred Timmo 7, Tõnis Kase, Andreas Rikken, Markel Veiko, Mathias Rebane 2, Marken Järv 1.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles