Signe Lahteinile viimaseks jäänud Põlvamaa perest rääkiv "Kodutunne" ekraanile ei jõua

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Signe Lahtein tutvustas vaid mõni päev enne saatuslikku avariid Lõuna-Eesti Postimehele Kähri küla perele valmivat lastetuba.
Signe Lahtein tutvustas vaid mõni päev enne saatuslikku avariid Lõuna-Eesti Postimehele Kähri küla perele valmivat lastetuba. Foto: Tiit Loim / Lõuna-Eesti Postimees

Rängas autoavariis elu kaotanud armastatud telesaatejuht Signe Lahteiniga filmitud viimane «Kodutunde» episood teleekraanile ei jõua. Kanal 2 näitab samal ajal Signele pühendatud mälestussaadet, kirjutab Elu24.

«Otsus oli ühene: filmitud episood teleekraanile ei jõua,» andis Kanal 2 juht Rait Killandi Elu24-le teada. ««Kodutunde» eetri ajal näitame Signele pühendatud mälestussaadet,» lisas telekanali juht. 

9. aprillil ekraanile jõudev «Kodutunne» mälestab autoavariis hukkunud saatejuhti Signet ning jutustab tema viimase loo Kähri külas elavast perekonnast. Selle episoodi võtteid külastas ka Lõuna-Eesti Postimees.

Signe mälestussaade on Kanal 2 eetris esmaspäeval kell 20.00. 

Signe Lahtein (40) sattus raskesse avariisse 22. märtsi hilisõhtul Tallinna-Tartu maanteel, kus tema juhitud sõiduauto põrkas kokku veokiga. Naise vigastused olid nii rasked, et meedikutel ei õnnestunud tema elu päästa ja Signe suri esmaspäeval. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles