Päevatoimetaja:
Arved Breidaks

Otepää toidufestivalil käis üle 1000 külastaja

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Väike Ugandi Kohviku menüü.
Väike Ugandi Kohviku menüü. Foto: Lauri Laan

19. märtsist kuni 1. aprillini kestnud toidufestival „Otepää maitsed Valgamaal“ oli toidusõprade jaoks meeldejääv – Eestist ja talvepealinnast inspireeritud kolmekäigulist menüüd käis maitsmas üle 1000 külastaja.

Maitsetefestivalist võtsid osa Otepää piirkonna toidukohad: Ugandi Resto, Ugandi Väike Kohvik, Pühajärve Spa & Puhkekeskus, Sangaste Rukki Maja ja GMP Pühajärve restoran.

Toidufestivali projektijuht Mailis Siilbek ütles, et sel aastal oli külastusi rohkem Lõuna-Eestist ja Otepäält, aga ka Tallinnast.

„Tänan kõiki osavõtjaid ja külastajaid,“ ütles Siilbek. „Ettevõtjate huvi ürituse jätkumise vastu on suur. Loodame, et ka järgmisel aastal võime oma külalisi tervitada Otepää maitsetega.“

Tagasisidelehtede põhjal tehtud kokkuvõtted:

Enim külastusi: GMP Pühajärve restoranis – 500 inimest (II kohal: Ugandi Resto 263)

Parim eelroog: Väike Ugandi Kohvik (II koht: GMP)

Parim pearoog: Väike Ugandi Kohvik (II koht: GMP)

Parim dessert: Ugandi Resto (II koht: Sangaste Rukki Maja)

Parim teenindus: Väike Ugandi Kohvik (II koht: Sangaste Rukki Maja)

Tagasi üles