Otepäälased jätsid meistritiitli koduvalda

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõunis selgusid Valgamaa meistrid võistkondlikus mälumängus, samuti leidis taas omaniku Palupera karikas.

Kolmemängulise seeria viimases jõuproovis esitati 36 Eestiga seotud küsimust. Mõni viis vabadusvõitluse aegadesse: näiteks selgus, et esimene Vabadussõjas rindele jõudnud soomusauto kandis nime Tasuja.

Teised panid proovile teadmised meediast ja popkultuurist. Näiteks küsiti saate "Tantsud tähtedega" 1. hooaja võitjaid (Olga Kosmina ja Mikk Saar) ning seriaalis "Kodu keset linna" mänginud lauljannasid (Lenna Kuurmaa ja Tatjana Mihhailova-Saar).

Kogu mängu vältel käis tihe rebimine Otepää valla ja Kuke talu esinduste vahel. Lõpuks võitis finaalmängu ühe punktiga Otepää. Urmas Kuldmaale, Mairold Kõrvelile, Meelis Lillele ja Kaido Mägile kuulus parima Valgamaa esindusena ka maakonna meistritiitel.

Kuna aga eelmistes mängudes oli parem olnud Kuke talu võistkond, läks üldvõit ja Palupera karikas nendele. Karikavõitjate tiimis mängisid Rein Hiob, Mart Kiisk, Tõnis Mark ja Veiko Tonts.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles