Maaelanikke ähvardab porivangistus (6)

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muhkva küla elanik Kairi Säinas seisab oma maja ees teel, mida tema abikaasa Madis läbib autoga päevas neli korda, et minna tööle lähedalasuvasse farmi.
Muhkva küla elanik Kairi Säinas seisab oma maja ees teel, mida tema abikaasa Madis läbib autoga päevas neli korda, et minna tööle lähedalasuvasse farmi. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga vallas asuva Muhkva küla elanike Kairi ja Madis Säinase kodu juurde viiv tee oli reedel mõlemas suunas väga raskesti läbitav. Otse nende maja ees kurvi peal laiutas eriti vesine mülgas.

Kairi Säinas ütles, et siiani pole nad oma ühe vedava sillaga sõiduautodega siiski veel põhja peale jäänud. Abikaasa Madis käib iga päev tööl paari kilomeetri kaugusel Laatre Piima farmis ja sõitmist on teel seega palju. «Ta käib kaks korda päevas tööl, nii et sõidab seda teed neli korda päevas. Autost on kahju, ei jõua seda enam parandada,» rääkis naine.

Vajadusel on perel õnneks olemas traktor. «Varsti võib see olla viimane võimalus siit välja saada,» lausus Madis.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles