Teeolud raskendavad invatakso tööd

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Kui siit edasi minna, tuleb veel üks sarnane koht – suured rööpad on sisse sõidetud,» ütles invatakso juht Ants Väärsi Põlva vallas liigeldes.
«Kui siit edasi minna, tuleb veel üks sarnane koht – suured rööpad on sisse sõidetud,» ütles invatakso juht Ants Väärsi Põlva vallas liigeldes. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Põlva lähedal elav invatakso juht Ants Väärsi sõidab abivajajaid aidates palju ringi ning võib kinnitada: on väga halbu kruusateid.

«Teed on kohati ikka küllaltki kehvad. On ka kohti, mida väga raske läbida. Näiteks lähen ratastoolis inimesele koju järele ning ratastool vajub maa sisse ja rohkem enam edasi vedada ei jõua. Proovi kuidas tahes välja saada ja edasi minna,» ütles Väärsi. «Samas inimesed helistavad ja kurdavad: teel on suured augud sees, kas saad ikka järele tulla, vaja ju arstil käia.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles