Külavanem: mõtlesime, et paneme siia kartulid maha

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vidrike külavanem Ivika Nõgel ütles, et ta ei julge enam lagunevast riigiteest läbi sõita, vaid võtab ette pikema ringi, et pääseks kodunt välja. Pilt on tehtud eelmisel reedel.
Vidrike külavanem Ivika Nõgel ütles, et ta ei julge enam lagunevast riigiteest läbi sõita, vaid võtab ette pikema ringi, et pääseks kodunt välja. Pilt on tehtud eelmisel reedel. Foto: Maarius Suviste / Lõuna-Eesti Postimees

Otepää vallas Vidrike külamajani viival riigiteel on ühes kohas nii suured rööpad, et osa autojuhte sealt enam läbi sõita ei julge. «Mõtlesime, et kui juba suured vaod on olemas, paneme sinna kartulid maha,» muigas külavanem Ivika Nõgel.

Eelmisel nädalal aitas külavanem ühel eakal mehel koju saada. «Ta käis sõbraga Otepääl poes. Autojuht tõi mehe sinnamaani, kus algab täielik porimülgas ja kust madalama autoga riskantne läbi sõita. Edasi oleks pidanud külamees, kes vana ja jalad ka kõige paremad ei ole, minema tükk maad jalgsi. Õnneks sõitsin mööda ja võtsin ta peale. Sõitsime läbi sügavate vagude ja viisin ta koju.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles