Lõuna-Eestist osaleb Maamessil 24 ettevõtet

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maamess 2016
Maamess 2016 Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Järgmisel nädalal Tartu Näituste messikeskuses toimuval Maamessil osaleb 470 eksponendi seas ka 24 Lõuna-Eesti ettevõtet.

„Hea meel on taaskord nentida, et messil on esindatud kõik maakonnad,“  ütles Maamessi projektijuht Margus Kikkul. Valgamaalt osaleb Maamessil 8 ettevõtet, Põlvamaalt 5 ning Võrumaalt 11 firmat.

Kuigi formaadilt on Maamessi näol tegemist ennekõike erialainimeste sündmusega, siis oodatud on ka kõik pered. Messiprogramm on üles ehitatud selliselt, et tegevusi jagub igasse päeva. Osa saab võtta praktilistest seminaridest, vaadata näitusi, kaasa lüüa mitmesugustes võistlustes ning koos lastega jälgida Lottemaa etendusi.

Messil asub ka suur loomade ala, kus saab näha lihaveiseid, kitsi, lambaid, alpakasid ja teisi loomi. Need, kes tulevad Maamessile otsima istikuid või sooviga talutooteid osta, ei pea ka tänavu tühjade kätega lahkuma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles