Ettevõtja süüdistab teeolusid maaelu väljasuremisele kaasaaitamises

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõntso Agro üks juhtidest Lauri Kõressaar
Tõntso Agro üks juhtidest Lauri Kõressaar Foto: Maarius Suviste / Lõuna-Eesti Postimees

Tõrva vallas Tõntso Agroni viiv riigitee, mida mööda president talvel ettevõttesse külla sõitis, on nii halvas seisus, et see häirib maaettevõtjate igapäevaelu.

Nädalavahetusel jäi Tõntso Agro lähedal Helme–Kirikuküla–Holdre riigiteel suurde porimülkasse kinni sõiduauto. Ettevõtte juurest sõitu alustanud sõiduk oli teel Tõrva. Kinnijäänu tuli teise autoga välja tõmmata. «Autol purunesid põhjakaitsmed,» ütles Tõntso Agro üks juhtidest Lauri Kõressaar.

Teele on kehtestatud ka koormuspiirang. «Antud teelõik piirati 10 tonni märgiga meile ette teatamata ning tegelikult ei oleks seaduslikult saanud tulla meie juurde järgmisel päeval ka Valio piimaauto,» lisas Kõressaar. «Saime küll erikasutusloa Valio autodele ja enda veoautole sööda toomiseks. Kuid ette teatamata tee sulgemine, mille kaudu käib kogu liiklus loomakasvatusettevõttest, on uskumatu asi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles