Valgas algas teekatteremont

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeval algasid Valgas teekattetööd, mille käigus saab uue asfaldi 2000 ruutmeetrit teid.

Osa Valga tänavate teelõike saab uue katte valla aastaringsest teehoolduslepingust lähtuvalt. Töid teostab osaühing RoadWest.

Eile valiti Maxima ees oleval tänavalõigul välja halvas seisus olevad teelõigud, kust freesimise teel eemaldatakse vana katkine asfalt, mis asendatakse uuega. Freesimisega alustati seal täna.

Halvas seisus olevaid teelõike määratlesid lisaks RoadWesti esindajale veel asevallavanem Enno Kase, vallahoolduse teenistuse juhataja Arno Uprus ning liiklus- ja teedespetsialist Urmas Kuldmaa.

Samataoline tegevus toimus ka teistel linna tänavatel. Kokku parandatakse Valga linnas teekatteid 2000 ruutmeetri ulatuses. Hullematest kohtadest freesitakse välja lõigud Pikal tänaval, Jaama puiesteel, Laial tänaval, Vabaduse tänaval, Võru tänava alguses ja Tartu tänavalt Valgamaa veterinaarkeskuseni viival teel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles