Fotod: Sellised meened saavad Otepää aasta isa ja ema

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta ema meene „Pesapuu“ valmistas Helen Ilves.
Aasta ema meene „Pesapuu“ valmistas Helen Ilves. Foto: Monika Otrokova

Selgusid Otepää Naisseltsi ja vallavalitsuse aasta ema ja isa meenekonkursi tulemused. Võitjaiks osutusid aasta ema meene „Pesapuu“ valmistanud Helen Ilves ja aasta ise meene „Päikeseratas“ valmistanud Ave Kruusmaa tööd.

Konkursi lõpptähtaeg oli 2. aprill 2018. Meened antakse üle aasta emale või isale Otepää Naisseltsi poolt korraldataval emadepäeva/isadepäeva üritusel.

Konkursile oodati omanäolisi, huvitavad ja eripäraseid esemeid, mille valmistamisel on kasutatud kodumaised ja koduvallaga seotud materjale, motiive ning sümboolikat. Töid laekus viielt piirkonna kunstnikult, kokku 11 tööd.

Otepää vallavolikogu kultuurikomisjoni juurde moodustatud töörühm valis meened välja. Võitjaiks osutusid aasta ema meene „Pesapuu“ valmistanud Helen Ilves ja aasta ise meene „Päikeseratas“ valmistanud Ave Kruusmaa tööd.

„Valikut ei olnud kerge teha, kuna kõik esitatud tööd oli väga hästi läbimõeldud ja teostatud,“ sõnas Otepää vallavolikogu kultuurikomisjoni esimees Marika Viks. „Tänan väga kõiki konkursil osalenud kunstnikke!“

Kõikidest konkursil osalenud töödest on plaanis teha näitus Otepää kultuurimajas emadepäeva kontserdi ajal 12.mail.

Aasta isa meene „Päikeseratas“ valmistanud Ave Kruusmaa töö.
Aasta isa meene „Päikeseratas“ valmistanud Ave Kruusmaa töö. Foto: Monika Otrokova
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles