Koosviibimised ummistavad linnatänavat

Sten Sang
, ajaleht@lounapostimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selline vaatepilt avanes Kungla 15 maja ees ühe aprilli algul toimunud ettevõtmise ajal.
Selline vaatepilt avanes Kungla 15 maja ees ühe aprilli algul toimunud ettevõtmise ajal. Foto: Lugeja foto

Valgas Kungla tänaval asuvas puuetega inimeste kojas korraldatavad koolitused ja kohtumised toovad kohale palju huvilisi. Masinaid täis pargitud sõidutee on aga tekitanud mõnele möödasõitjale meelehärmi.

Nii juhtus näiteks aprilli alguses, kui maja perenaise sõnul tuli peaminister Jüri Ratast kuulama üle 40 inimese. Pargitud autode rivi sõiduteel ärritas mööda sõitnud autojuhti. Oma nördimust väljendas too, saates lehetoimetusele foto sõidukeid täis tänavaäärest.

Valgamaa puuetega inimeste koja majahoidja ei osanud probleemist kuuldes teha muud kui küsida, kas ta peab helkurvesti selga tõmbama ja tänavale parkimist korraldama minema. «Parkimist keelavat märki seal ei ole. Lisaks mahutab meie hoov kuni kaheksa masinat. Transportisin täna oma sõidukiga liikumispuudega vanainimest ning sõitsin autoga majahoovi,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles