Park võib auhindu noppivale festivalile peagi kitsaks jääda

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Regionaalminister Jaak Aab (vasakult), MTÜ Munalinn esindajad Martin Ruus, Mihkel Kübar, Silver Roostik ja Vallo Hansen ning peaminister Jüri Ratas Regionaalmaasikate üleandmise tseremoonial Stenbocki majas.
Regionaalminister Jaak Aab (vasakult), MTÜ Munalinn esindajad Martin Ruus, Mihkel Kübar, Silver Roostik ja Vallo Hansen ning peaminister Jüri Ratas Regionaalmaasikate üleandmise tseremoonial Stenbocki majas. Foto: Jürgen Randma / riigikantselei

Põlvas viis aastat tagasi alguse saanud Intsikurmu festival on kasvatanud igal aastal külastajate arvu tuhande võrra. Samuti on see laiendanud tegevust Põlvast kaugemale ning nopib nüüd järjest üle-eestilisi tunnustusi. Hiljuti valiti festival aasta muusikasündmuseks ja sai ka riikliku regionaalarengu auhinna.

Viie aasta jooksul on Intsikurmu festivali külastajate arv mitu korda kasvanud. Kui 2013. aastal alustati, oli külastajaid suurusjärgus 1000–1500 inimest, eelmisel aastal käis festivalil kahel päeval kokku juba 7500 inimest. Korraldajad ennustavad praeguse piletimüügi järgi selle aasta külastajate arvuks kuni 8500 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles