Läti sõidukist konfiskeeriti elektrišokirelv

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elektrišokirelv ehk taser. Foto on illustreeriv.
Elektrišokirelv ehk taser. Foto on illustreeriv. Foto: Ethan Miller/AFP

12. aprilli õhtul leidsid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis Läti numbrimärgiga sõiduautost Volkswagen elektrišokirelva, mis on tsiviilkäibes keelatud. Piirivalvur konfiskeeris sõidukist avastatud keelatud eseme, masina juhile koostati väärteoprotokoll ning tal lubati seejärel riigist lahkuda.

Samal päeval kella 12.40 ajal tõkestati Koidula piiripunktis Eestisse sisenemine 48-aastasel Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kelle põhjendused reisi eesmärgi ja Eestis viibimise kohta ei olnud usaldusväärsed. Isik lahkus tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Sama päeva õhtul kella 22 paiku kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis riiki siseneda soovinud Leedu numbrimärgiga Daf veokit. Autorongi täiendaval kontrollimisel avastas piirivalvur, et veoki haagise vasakpoolsel tagumisel teljel puudub üks ratas. Liiklusesse sobimatu raskeveok paigutati vea kõrvaldamiseni piiripunkti territooriumile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles