Setomaa ansambel pääses "Rahvabändi" finaali

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nedsaja Küla Bänd ehk Paul Hunt (vasakult), Toomas Valk ja Iisak Sulev Andreller on lisaks külapidudele, pulmadele ja sünnipäevadele esinenud mullusel festivalil Tallinn Music Week ja aasta varem võitnud Pärimusmuusika Aida korraldatud kapellide duelli.
Nedsaja Küla Bänd ehk Paul Hunt (vasakult), Toomas Valk ja Iisak Sulev Andreller on lisaks külapidudele, pulmadele ja sünnipäevadele esinenud mullusel festivalil Tallinn Music Week ja aasta varem võitnud Pärimusmuusika Aida korraldatud kapellide duelli. Foto: Arved Breidaks / Lõuna-Eesti Postimees

Nedsaja Küla Bänd Setomaa vallast pääses TV3 saates "Rahvabänd" esimesena finaali.

Saate esimeses poolfinaalis olid eile vastamisi Village Voice Tallinnast ja Nedsaja Küla Bänd.

Poolfinaalis esitas Nedsaja küla Bänd tantsuloona kiiretempolisi tšastuškasid. Bändi bassimängija Iisak Sulev Andreller esitas "Lemmikhiti" voorus Sven Lõhmuse loo "94/95", mida kümme aastat tagasi Kanadast Eestisse saabunud mees õppis kaks nädalat.

Lembelaulu voorus esitasid nad pala "Armastus silmis" ning voorus "Vana kuld" Vello Orumetsa esituses tuntud loo "Vihm".

Järgmine poolfinaal on kavas nädala pärast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles