Galerii: Valgas selgusid riigi parimad minifirmad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esmaspäeval Valga kultuurikeskuses peetud auhinnagalal selgusid võistluse „Eesti parim minifirma 2018“ võitjad. Esimese koha sai Põlva kooli minifirma Kristallselge, mis toodab nahasõbralikke kristallikujulise disainiga käsitöö- ja lõhnaseepe. Ühtlasi valiti välja Valgamaa noorte ettevõtluskonkursi „Nupp nokib“ parimad.

Eesti tänavuseks parimaks minifirmaks valis žürii Põlva kooli minifirma Kristallselge, mille liikmed on Kristella Nupp, Lisette Johanson, Karoliina Musting ja Anett Sammalkivi. Tüdrukuid juhendab Kaia Tamm. Žürii iseloomustas firmat järgnevalt: „Meeskonnatöö hea. Jooksev tootearendus, kuulavad klienti. Tootearendus. Kiire reageerimine klientide vajadustele ja soovidele.“

Auhinnaks sai võidufirma reisi Rootsis toimuvale õpilasfirmade laadale. Firma liige Karoliina Musting ütles, et nad leidsid äriidee internetist. „Välimuse kohandasime ise, see on täiesti ainulaadne,“ lausus Musting.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles