Tilsi kooli matemaatikud võitsid medaleid

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvo Meeks

Jõgevamaal sai teoks üleriigilise matemaatika karikavõistluste Nuti-Mati finaal. Põlvamaal asuvast Tilsi põhikoolist pääses sinna kuus õpilast ja kolm õpetajat. Väikeste koolide arvestuses saavutas põhikool 2. koha ning Tilsi õpetajad gümnaasiumide ja tiimide arvestuses samuti teise. Individuaalarvestuses võitis õpetaja Davis Kostõgov hõbemedali ja Janre Liiv 6.–7. klasside arvestuses pronksi.

Tilsi põhikooli ülejäänud finalistid – Pätrick Kahar (2.–3. kl), Priit Pajumäe (4.–5. kl), Marten Kahar (6.–7. kl), Darius Kostõgov (6.–7. kl) ja Marianne Veberson (8.–9. kl) – tulid oma vanuseklassis kümne parima hulka. Neid õpetavad Heli Jaaska ja Davis Kostõgov.

Terve õppeaasta jooksul õpiti ja arendati oma oskusi nutisport.eu keskkonnas. Õpilasi motiveeris pidev tagasiside ja võrdlusmoment teiste harjutajatega. Internetikeskkonnas oli kolm võistlusetappi, millele järgnesid piirkondlikud poolfinaalid seitsmes piirkonnas. Tilsi põhikool võistles Kagu-Eesti piirkonna poolfinaalis. Kokku võistles seal 60 inimest, kellest 19 oli Tilsi põhikoolist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles