Võrumaa jooksusari loodab jõuda 10 000 osaluskorrani

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suusalegend Andrus Veerpalu (nr 683) hoidmas jooksjaterivi juhtgruppi eelmise aasta Pulli järve jooksul. Misso vallas toimunud jooksule tuli kokku sama palju spordihuvilisi, kui oli vallas enne haldusreformi elanikke.
Suusalegend Andrus Veerpalu (nr 683) hoidmas jooksjaterivi juhtgruppi eelmise aasta Pulli järve jooksul. Misso vallas toimunud jooksule tuli kokku sama palju spordihuvilisi, kui oli vallas enne haldusreformi elanikke. Foto: Külli Leola /Võrumaa Spordiliit

Kaheksandat hooaega alustav Võrumaa pikamaajooksude seeriavõistlus on aastatega kasvanud Eesti suurimaks piirkondlikuks jooksusarjaks. Peakorraldaja Merike Õuna sõnul loodetakse tänavu ületada kokku 10 000 osaluskorra piir.

«Mul on rõõm, et inimestel on teadlikkus ja huvi oma tervise eest hoolitseda pidevalt kasvanud,» lausus Võrumaa Spordiliitu juhtiv Õun.

12 etapist koosneva sarja esimese jõuproov on reedel, kui stardib jooks ümber Vaskna järve. Sari lõpeb 14. oktoobril Munamäe–Võru maastikujooksuga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles