Võimuladvik hoiab koostööleppe enda teada

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Volikogu esimehe Jaanus Barkala (Ühinenud Kogukonnad) sõnul saab ühel päeval kindlasti avalikustatud koostöölepe Keskerakonnaga.
Volikogu esimehe Jaanus Barkala (Ühinenud Kogukonnad) sõnul saab ühel päeval kindlasti avalikustatud koostöölepe Keskerakonnaga. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Kuigi valimisliit Ühinenud Kogukonnad ja kolm keskerakondlast sõlmisid Otepääl veebruaris koostööleppe, on selle sisu laiemale avalikkusele teadmata.

On tava, et kui osapooled on sõlminud valitsemiseks koalitsioonilepingu ehk koostööleppe, antakse sellest teada ka avalikkusele, valijatele. Näiteks on koalitsioonileping leitav Valga ja Põlva valla kodulehelt.

Otepääl sõlmisid valimisliit Ühinenud Kogukonnad ja kolm Keskerakonna liiget koostööleppe veebruaris, veidi enne volikogu istungi algust. Samal istungil valiti keskerakondlane Jaanus Raidal volikogu teiseks aseesimeheks, kellele ette nähtud igakuine hüvitis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles