Vald asus oma rahaga tee-ehitust päästma

Arved Breidaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koos sõidutee uuendamisega plaanitakse tiheda liiklusega Osula külla rajada ka kergliiklustee, milleks vald peab omandama veel ühe maatüki.
Koos sõidutee uuendamisega plaanitakse tiheda liiklusega Osula külla rajada ka kergliiklustee, milleks vald peab omandama veel ühe maatüki. Foto: Arved Breidaks / Lõuna-Eesti Postimees

Võru vald ostab eraomanikelt tavapärasest kõrgema hinnaga kaks tee-ehituseks vajalikku maatükki. Seda selleks, et päästa riigitee uuendamine ja kergtee rajamine Varese külast läbi Osula kuni Tallinna–Tartu–Võru–Luhamaa maanteeni.

Eelkõige Toftani saeveski ja Osula graanulivabriku järgi tuntud Varese külast läbi Osula kulgeva riigitee uuendamist ja selle kõrvale kergtee ehitamist on ette valmistatud mitu aastat. Kuu enne ehituse algust pole aga lõpuni selge, kas see täies mahus üldse ette võetakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles