Valga-Valka alustas seeriat Pärnu vastu kaotusega

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga-Valka poolelt viskas Lasenbergs meeskonna kõige resulatiivsemana 27 punkti. Pilt on tehtud mullu detsembris.
Valga-Valka poolelt viskas Lasenbergs meeskonna kõige resulatiivsemana 27 punkti. Pilt on tehtud mullu detsembris. Foto: Tiit Loim/Lõuna-Eesti Postimees

Alexela korvpalli meistriliiga väljalangemismängud algasid teisipäeval Pärnu Sadama võiduga võõrsil BC Valga-Valka Maks&Mooritsa üle tulemusega 93 : 85, annab teada basket.ee.

Külalised alustasid kohtumist paremini ja läksid 12 : 7 juhtima. Valga tegi seejärel aga 11 : 1 spurdi ning veerandaeg võideti 21 : 17.

Kodumeeskond suutis sama suurt eduseisu poolaja lõpuni hoida. Seis oli siis Valga-Valka poolt vaadates 45 : 41.  Egert Haller ja Edgars Lasenbergs olid piirilinna esinduse kõige resultatiivsemate meestena toonud 9 punkti.

Kolmandal veerandaja keskpaigas õnnestus kodumeeskonnal ka 12 punktiga ette pääseda. Seejärel tegid omakorda pärnakad 11 : 1 spurdi ning viimasele neljandikule mindi vastu Valga kahepunktilises eduseisus 67 : 65.

Viimasel veerandil ei suutnud piirilinna esindajad Siim-Markus Postiga kuidagi hakkama saada ja neljas veerandaeg kuulus Pärnule. Seega asus suvepealinna tiim seeriat juhtima.

Valga-Valka resultatiivseimad olid mängu kokkuvõttes Lasenbergs 20 ja Haller 14 punktiga.

Pärnakad olid võõrustajatest paremad paljudes tehnilistes näitajates – ometi mitte kõigis. Näiteks lauapalle hankisid nad 40 Valga-Valka 27 vastu. Samas võisid nad ka pallikaotusi endale enam lubada.

Kahepunktiviskeid tabasid piirilinna meeskonna esindajad 45, pärnakad aga 57protsendilise tabavusega. Kolmepunktivisete tabavus oli peaaegu võrdne: Valgal-Valkal 42, Pärnul 46%. Vabavisetes oli piirilinna tiim parem: 70% pärnakate 65 % vastu.

Järgmise play-off kohtumise peavad meeskonnad reedel Pärnu spordihallis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles