Karjääripäeva tõmbab käima laulja

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päeva tõmbab käima Helena Randlaht ansamblist Sibyl Vane.
Päeva tõmbab käima Helena Randlaht ansamblist Sibyl Vane. Foto: Madis Sinivee/Eesti Meedia/Scanpix Baltics

Võrumaa kutsehariduskeskuse tehnomajas on neljapäeval Võru maakonna noortele suunatud karjääripäev «Mina tean?!».

Õpilasi tuleb tervitama Võrumaa arenduskeskuse juhatuse liige Tiit Toots. Õppimisvõimalusi tutvustavad kesk-, kõrg- ja ametikoolid. Oma kogemuslugudega inspireerivad noori teadussaate «Rakett 69» finalist Gert Lees Tartust, Suurbritannias vahetusõpilasena õppinud Sandra Eowyn Karu Rõugest ja mitme õpilasfirma esindajad.

Üritusel tutvustatakse nii Eestis kui välismaal vahetusõpilaseks ja vabatahtlikuks minemise võimalusi. Töötukassa abil vahendatakse noortele suveks tööle saamise võimalusi. Noored saavad osaleda Europassi CV koostamise töötubades, töötukassa töötubades «Palk või raha» ja «Tulevikku luuakse täna» ning spaateeninduse töötubades, kus õpetatakse koduste vahenditega käsi hooldama. Päeva tõmbab käima Helena Randlaht ansamblist Sibyl Vane.

Üritus kestab kolm tundi. Osalejate vahel loositakse välja auhindu.

Võru maakonna karjääripäeva korraldavad Võrumaa arenduskeskus, Võru noortekeskus, Võrumaa kutsehariduskeskus, Kagu-Eesti Rajaleidja ja Eesti Töötukassa Võrumaa osakond. Üritust toetavad ja aitavad läbi viia Euroopa Liit, haridus- ja teadusministeerium, Europe Directi Võrumaa teabekeskus, SA Archimedes, Youth for Understanding Eesti esindus, Eesti avatud noortekeskuste ühendus ning Noorte Tugila.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles