Päevatoimetaja:
Arved Breidaks

Prantsuse toitude nädalast otse tordirallile

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Tordibufee Põlvas: tordirallist on saanud traditsiooniline üritus kodukohvikus Tillu.
Tordibufee Põlvas: tordirallist on saanud traditsiooniline üritus kodukohvikus Tillu. Foto: Erakogu

Täna lõpeb Põlva kodukohvikus Tillu Prantsuse nädal, järgmisel nädalal on sealsamas tulemas traditsiooniline tordiralli.

Kui talvel korraldas kodukohvik Egiptuse koka eestvedamisel Egiptuse nädala, siis nüüd jätkus maitserännak Prantsuse stiilis. «Et vahetada kogemusi ja elamusi ning jagada armastust toidu vastu, oleme sel nädalal oma kööki palunud prantslasest toidukunstniku Florent Poussineau,» ütles Tillu perenaine Eve Veski.

Florent korraldab etendusi, teeb videoid ja installatsioone. Praegu on ta Mooste KülalisStuudios (MoKS).

Tagasi üles