Klubi võitis kaheksa kulda

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõmerpalu motoklubi medalivõitjad Jan Jakobson (vasakult), Elary Talu, Martin Leok, Mikk Kallion, Aigar Leok, Kris Jalas ja Kevin Mõts. Klubi kaheksanda kulla sai Jakobson üldarvestuses.
Sõmerpalu motoklubi medalivõitjad Jan Jakobson (vasakult), Elary Talu, Martin Leok, Mikk Kallion, Aigar Leok, Kris Jalas ja Kevin Mõts. Klubi kaheksanda kulla sai Jakobson üldarvestuses. Foto: Aivar Leok

Sõmerpalu motoklubi võitis pühapäeval Valga lähedal Vilaskis kestuskrossivõistlusel kokku kaheksa kulda. Selline ühe klubi medalisaak on Eesti motokrossi ajaloos harukordne.

Eesti meistri- ja karikavõistluste esimesele etapile oli registreerunud 150 sportlast. Vilaskis võisteldi 15 masinaklassis.

Selle võidusõidu ja pühapäeval ees ootava Pärnu Offroadi üldarvestuses selgitatakse sooloklassides välja liivaraja kestuskrosside kiireim mees – Sandman 2018.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles