Tõrva pubi Seltskond sulges uksed

Sten Sang
, sten.sang@lounapostimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pubi Seltskond Tõrvas.
Pubi Seltskond Tõrvas. Foto: Tiit Loim/Lõuna-Eesti Postimees

Kolmapäeval teatas Tõrvas pubi Seltskond oma sotsiaalmeedia lehel koha sulgemisest. Pubi eestvedaja Teddy Urmet selgitas tegevuse lõpetamist liigse töökoormusega.

"Kahekümne nelja tunniseid vahetusi lihtsalt ei jõudnud teha enam. Iga päev helistavad kliendid ja küsivad, miks sulgesime. Põhjused on isiklikku laadi ja neid ma kirjeldama ei hakka," lausus Tõrvas Valga maantee 72a asuva pubi juhataja Teddy Urmet.

Ta lisas, et Valga maanteel asuv pind on rendile anda ning avaldas lootust, et peagi saavad Tõrva inimesed uue tantsukoha. Seni peab Urmeti sõnul lähedal asuv Juudase rokiklubi rohkem pingutama ja end tihemini klientidele kättesaadavaks tegema. 

"Oleme üritanud iga nädalavahetus reedel ja laupäeval uksed lahti hoida. Kaks korda kuus oleme üritanud piletiga esinejat pakkuda," ütles seepeale Juudase üks eestvedajaid Taavi Niitee.

Pubi Seltskond alustas tegutsemist 2016. aasta juunis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles