Galerii: Oleg Grossi helikopter tekitas Otepääl elevust

Maa­rius Suviste
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile tekitas Otepääl elevust kiirabijaama katusele maandunud helikopter, millest astus välja suurettevõtja Oleg Gross. Ta käis vaatamas, kuhu võiks Lõuna-Eestis investeerida ja kaubakeskuse püsti panna.

Pärast kohtumist Otepää raekojas vallavõimu esindajatega seati sammud kiirabijaama katusele, kus maandumisplatsil ootas õhkutõusmist Oleg Grossi helikopter. Koos Grossiga tegid tiiru õhus ära ka vallavanem Kaido Tamberg, volikogu esimees Jaanus Barkala, volikogu aseesimees Jaanus Raidal ning eelarve- ja majanduskomisjoni esimees Rein Pullerits.

„Vaatasime kinnisvaraarenduse võimalused üle,“ märkis Eesti üks rikkaimaid ettevõtjaid Oleg Gross pärast kopterilendu. Ta lisas, et enne talvepealinna jõudmist vaatas ta üle ka näiteks Võru ja Valga. „Võrus me saime positiivse tagasiside, üks krunt on seal vaatamisel, saame hakata seal ehitama. Käisime Valgas ja uurisime seal paari kinnistut.“

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles