Servitit lahutab finaalmängudest üks võit

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roman Aizatullov (nr 14) ja sünnipäevalaps Anatolii Chezlov (nr 18) olid teises poolfinaalmängus Serviti kõige resultatiivsemad.
Roman Aizatullov (nr 14) ja sünnipäevalaps Anatolii Chezlov (nr 18) olid teises poolfinaalmängus Serviti kõige resultatiivsemad. Foto: Helin Potter

Eesti meistriliiga poolfinaali teisest mängust Põlva Serviti ja HC Tallinna vahel väljus võitjana Põlva Serviti tulemusega 28 : 17. Serviti juhib nüüd kolme võiduni mängitavat poolfinaalseeriat 2 : 0 ning finaalmängudest lahutab meeskonda veel üks võit.

«Olime teiseks mänguks paremini valmis kui esimeseks. Kui esimene kohtumine toimus vahetult pärast Balti liiga raskeid mänge ja saime enne seda vaid ühe puhkepäeva ja trenni teha, siis teiseks mänguks oli meeskond saanud puhata ja taastuda,» tõdes Serviti treener Kalmer Musting.

«Teine mäng oli palju ühtlasem, oli vähem pallikaotusi ja ka kaitsesesse saime kenasti tagasi. Väravavahid olid tublid, ning esile tõstaks ka sünnipäevalast Anatolii Chezlovi. Meie trump hea kaitse toimis ka täna hästi,» võttis treener Musting mängu kokku.

Teise poolfinaali kohtumise algus sarnases esimese kohtumisega algusega. Serviti asus mängu juhtima ning vastasel õnnestus esimene pall Eston Varuski seljataha toimetada alles seitsmendal mänguminutil. Kogu mäng toimus Serviti dikteerimisel ning vastane ei suutnud Serviti kaitset ega väravavahte Varuskit ja Denis Lõokest üle mängida.

Mustingu sõnul oli mäng lihtsam kui arvata võis. «Oma osa mängis kindlasti ka see, et olime mänguks rohkem panustanud, mistõttu oli mängus ka vähe mõõnasid. Kui välja arvata esimesel poolaja viieminutiline mõõn ning lisaks mõni paarirünnakuline mõõn, oli mäng ühtlane ja stabiilne. Kolmanda mängu eesmärgiks neljapäeval on hästi mängida ja miks mitte poolfinaalseeria kodusaalis ära lõpetada. Läheme endast parimat andma.»

Vigastuse tõttu ei saanud kohtumises meeskonda aidata vasakääremängija Henri Sillaste ning mängus sai vigastada ka Carl-Eric Uibo. Mõlema mängija puhul loodab meeskond, et kolmandaks poolfinaalmänguks on nad platsil tagasi.

Teises poolfinaalmängus panustas Serviti poolt väravatega hulk mehi: Anatolii Chezlov ja Roman Aizatullov 5, Siivo Sokk 4, Martin Grištšuk ja Hendrik Varul 3, Kristjan Muuga ja Raiko Rudissaar 2, Ülljo Pihus, Sergii Ljubchenko, Denis Lõokene ja Sander Sarapuu 1 väravaga.

Poolfinaali kolmas mäng toimub juba 26. aprillil Mesikäpa hallis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles