Kuulsuse Narride seiklused tuulisel Võhandu maratonil

Margus Kiis
, kriitik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi Ringo Tamme ja Jaanus Novikov ise ristisid paatkonna Kuulsuse Narrideks, hüüdsid kaasvõistlejad neid ka Viljandi paadimeesteks.
Kuigi Ringo Tamme ja Jaanus Novikov ise ristisid paatkonna Kuulsuse Narrideks, hüüdsid kaasvõistlejad neid ka Viljandi paadimeesteks. Foto: Margus Kiis

Äsjane Võhandu maraton tõi taas kord kokku rekordilise hulga osavõtjaid. Registreerus 1042 alust koos rohkem kui 2000 sõitjaga, reaalselt oli paate siiski sadakond vähem.

Hommikul oli Võrus Tamula järvel stardis ilus. Pärast säästurežiimi moega 12. maratoni oli 13. võidusõidu alguses kõik vanamoodi uhke: lobisev teadustaja ning muusika megafonis, meedia esindajad kaamerate ja mikrofonidega startijate vahel kiirintervjuusid tegemas, droonid sumisemas, stardijoon korralikult märgitud. Ilm oli kena, kuigi külm briis äratas halba eelaimust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles