Fotod: USA suursaatkonna esindajad külastavad Valgat

Arvo Meeks
, fotograaf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgat külastasid USA suursaatkonna poliitika ja majanduspoliitika osakonna diplomaat Brian Timm-Brock ning assistendid Kai Kass ja Reene Sepp.
Valgat külastasid USA suursaatkonna poliitika ja majanduspoliitika osakonna diplomaat Brian Timm-Brock ning assistendid Kai Kass ja Reene Sepp. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Täna ja homme on Valgas ja Valkas külas USA suursaatkonna poliitika ja majanduspoliitika osakonna esindajad diplomaat Brian Timm-Brock ning assistendid Kai Kass ja Reene Sepp. Külastuse eesmärgiks on tutvuda Valga valla ja Valka linna juhtide, kogukonna esindajatega ja kohalike ettevõtetega.

Teisipäeva keskpäeval kohtutakse Valga raekojas Valga vallavanema Margus Lepiku ja välisprojektide juhtivspetsialist Marika Postiga. Seejärel suundutakse Valga haiglasse, kus saadakse kokku juhtkonnaga ning tutvutakse haiglaga. Õhtupoolikul külastatakse tulundusühistut Eha metalli- ja puidutooted ning kohtutakse Valgamaa Arenguagentuuri esindajatega.

Kolmapäeva hommikupoolikul toimub kokkusaamine Valka kihelkonnaduuma esimehe Vents Armands Krauklisega. Seejärel külastatakse Valga Priimetsa kooli ja Valgamaa Kutseõppekeskust.

Valga vallavanem Margus Lepik ja Eesti USA suursaatkonna diplomaat Brian Timm-Brock.
Valga vallavanem Margus Lepik ja Eesti USA suursaatkonna diplomaat Brian Timm-Brock. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees
 Diplomaat Brian Timm-Brock.
 Diplomaat Brian Timm-Brock. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees
USA suursaatkonna poliitika ja majanduspoliitika osakonna esindajad diplomaat Brian Timm-Brock ning Kai Kass ja Reene Sepp koos vallavanema Margus Lepiku ja välisprojektide juhtivspetsialisti Marika Postiga (parempoolseim).
USA suursaatkonna poliitika ja majanduspoliitika osakonna esindajad diplomaat Brian Timm-Brock ning Kai Kass ja Reene Sepp koos vallavanema Margus Lepiku ja välisprojektide juhtivspetsialisti Marika Postiga (parempoolseim). Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles