Puskarimüüjale mõisteti tingimisi vangistus

Arved Breidaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunud aasta Lindora laadal sagis tuhandeid inimesi, nende seas ka maksu- ja tolliameti ning veterinaar- ja toiduameti töötajad, kes avastasid illegaalse puskarimüügi. Pildil olevad inimesed pole juhtunuga seotud.
Möödunud aasta Lindora laadal sagis tuhandeid inimesi, nende seas ka maksu- ja tolliameti ning veterinaar- ja toiduameti töötajad, kes avastasid illegaalse puskarimüügi. Pildil olevad inimesed pole juhtunuga seotud. Foto: Foto: Arved Breidaks / Lõuna-Eesti Postimees

Võru kohtumajas mõisteti märtsi keskel kokkuleppemenetluses süüdi eelmisel aastal Lindora laadale puskariga althõlma kauplema tulnud mees. Tema autost leiti ligi poolsada liitrit iseaetud vägijooki.

Süüdistuse kohaselt hoidis Heigo Luuk-Luuken 27. oktoobril Lindora laadal müügikohas ja sõiduautos Volkswagen 79 pudelis ühtekokku 49,2 liitrit puskarit kõikuva kangusega vahemikus 46,6–58,8 mahuprotsenti. Alkoholiseaduse järgi on nii maksumärgistuseta alkoholi kui ka puskari müük keelatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles